Regler for ishockey med ball. Regler for spillet av hockey

Hockey er blant de tre mest populære lagspill. I dag blir sett av millioner av seere fra hele verden. Dette er en veldig tøff og kontakt spillet. Likevel hockey regler gjør det underholdende og spennende helt til siste sekund. Ikke rart det er antatt at et slikt spill er underlagt bare ekte menn.

Varianter hockey

For tiden er det flere varianter. Den mest populære er ishockey. Dette er den tradisjonelle formen av spillet når kampene blir holdt på isen. Skiven er en gummiskive. Passes og spark spilte klassiske pinne. Underarter tradisjonelle hockey et rullehockey. Her, i stedet for de vanlige rulleskøyter brukes.

En annen variant av spillet er hockey på gress. Hvor treff blir holdt på et syntetisk overflate (kunstgress). Når prosjektilet ikke er brukt skiven og den faste pasning av liten størrelse. En underart av dette spillet er ansett innendørs hockey. Forskjellen er bare i dekningsområdet - anvendt gulv.

Hockey på isen er veldig populær i Skandinavia. Her skallet er en solid liten ball. Dette underarter er oppført ishockeybane bandy, som utføres ved et redusert størrelse område.

Roller tasten fungerer som en egen variant av spillet. Han er veldig populært i Spania, Portugal, Italia og Argentina. Pinner er lik den tradisjonelle, og skøyter er rulle firemannsrom.

I de senere årene blitt populært og innebandy. Kampene blir holdt i hallen og lekte med plastpinner. Ballen er laget av lette plastmaterialer.

Kjelkehockey - en variant av spillet for personer med nedsatt funksjonsevne. Inkludert i programmet for de paralympiske leker. Regler for spillet av hockey hver art er like, men det er grunnleggende forskjeller. Det meste dreier seg om brudd og bøter.

ishockey

Dette er et lagspill, som finner sted på isen. Formålet med den tradisjonelle hockey er konfrontasjon mellom de to sidene på skøyter. Passerer mellom en vaskemaskin pinner, gruppemedlemmer har en tendens til å kaste den så mange ganger i motstanderens gate, forlater henne urørt.

Historien om denne typen hockey opprinnelse i Canada i slutten av det 18. århundre. I disse dager, deltakernes kampene festet til støvlene for ost kniver å gli bedre på den frosne overflaten av innsjøen. Til å begynne med pucken var av tre, men da dens vekting gummi eller til og med metallinnlegg.

I slutten av det 19. århundre i Montreal, de første allment aksepterte regler for hockey ble publisert. Siden 1904, ble dette spillet raskt flytte til Europa. Frankrike, Belgia, Storbritannia, Sveits, etc. I russisk hockey har blitt populært bare på midten av 1940-tallet. Det er verdt å merke seg at den aller første spillet i den sovjetiske teamet til Canada i Montreal endte med en knusende seier for gjestene - 2: 7.

Baser hockey

Fyrstikker blir utført på steder med is dekkdimensjoner :. I lengde - 56 til 61 meter i bredde - 26-30 m I amatørfeltet 40 biter løses av 20 meter. pute hjørner bør være avrundet med en radius på opp til 8, 5 m.

Regler for hockey definere følgende dimensjoner porter

• Ved yrkes utladning strukturen skal være 1, 83 m i bredde og 1, 22 m i høyde. Diameteren av bærebjelkene er 5 cm.
  • Ved amatør områder port kan ha en bredde av 1, 5-1, 6 m, en høyde - 1-1, 12 m
  • .

Også, de internasjonale regler for hockey beskrive lengden av frontlinjen. Avhengig av konkurranse, varierer det 2 til 44 3 til 6 m. Målområdet er begrenset til et område på 1 til 8 meter. Hver spiller må ha spesialutstyr, herunder ikke bare formen, men også beskyttende ammunisjon, spesielt for keepere.

Regler: hockey

Spilleregler begrenser lag bud til kampen. Hver av partene skal bestå av 20 til 25 personer. Samtidig på nettstedet kan være for 6 spillere på hver side, inkludert keeperen.

Varigheten av kampen - 3 perioder på 20 minutter. Pauser på den siste fjerdedel av en time. Hvis spillet endte i uavgjort, tildelt en rekke skyteepisoder.

hockey regler hockey er lov til å telle eneste mål sorenskriveren i møtet. Skallet er forlatt hvis den krysset mållinjen. Et mål tildeles kun etter å ha truffet en pinne eller en rebound spiller.

Ishockey, regler som tillater hard makt beveger seg i feltet, regnes som den mest kontakt og farlig sport på is. Likevel, de fleste av forskrifter elementene opptar nøyaktig straffer for brudd.

Fjerning av 2 minutter, en hockeyspiller kort en stygg felling, presse motstander til styret, treffer fienden staven eller hånden skift port, den tilsiktede blokkering av horisontale skive, tidsforsinkelse, lasset. Dette lille straffen kalles.

Fjerning av 4 minutter er gitt til spilleren på skade rival høy stikker. Double mindre straff skal utpekes i tilfelle at dommeren gjorde ikke diskret ondskap i handlingene til gjerningsmannen.

I 5 minutter i ishockey fjernes hvis han bevisst overdreven fast angriper motstanderen. For å treffe enden av pinnen spiller lovbryteren blir diskvalifisert fra kampen.

bandy på is

Denne alternative form, også kjent som bandy, representerer vinteren lagspill. Fyrstikker blir holdt på is i lengde 90 til 110 m og en bredde på 45 til 55 m Dimensjoner på gate -. 3, 5, 2, 2 meter.

Reglene for hockey med en ball i forhold til utstyr og ammunisjon er lik reglene for den tradisjonelle utseendet på spillet med pucken. Bevegelsen av skøyter skal være. Målet med spillet er det høyeste antall kastet baller inn i motstanderens mål.

Den første omtale av denne typen er datert 20. århundre f.Kr.. e. En lignende spill på den tiden var svært populær blant egypterne og aztekerne. På frosne dammer ble det flyttet til Storbritannia i det 9. århundre f.Kr.. e. I Russland har spillet fullt regelverket blitt importert av Peter I.

regler: hockey på is

De første forskriftene ble skrevet i Storbritannia, hvor hovedspillet og deretter vurderes fotball. Det er derfor reglene om ishockey med ball, og fotball er så like. Dette gjelder ikke bare størrelsen på feltet, men mange andre nyanser.

Spillere må passere hverandre ballen pinner. Vinneren kommer ut er det laget som har scoret flere mål enn motstanderen. I startoppstillingen på hver side må være 11 personer. Ubegrenset antall erstatninger.

Varigheten av møtet - 2 halvdeler av 45 minutter. Hvis det kreves av regelverket, er det mulig å ekstraomganger (2 perioder på 15 minutter) eller en serie av straffer.

Bandy, reglene er lik fotball, er ikke en kontaktsport som hans klassiske varianten. Likevel, her spillerne blir også fjernet på et bestemt tidspunkt. Straffen trer i kraft etter presentasjonen av den skyldige av dommeren av deres kort.

bandy på gress

Offisielle konkurranser arrangert i regi av en internasjonal organisasjon FIH, som omfatter ca 130 land. Mest populær spillet var i Nederland, Spania, Tyskland, Irland, Belgia, Australia og Argentina.

Bandy, reglene som ble registrert i de offisielle forskrifter til slutten av 20-tallet, regnes som den samsvarende variant av den tradisjonelle kommando av spillet. I land som India, Malaysia, Pakistan og Sør-Afrika, har det blitt en nasjonalskatt.

Regler: hockey på gress

De viktigste og eneste stedene pass og treffer ballen er putteren. Enhver prosjektil berøre hender eller føtter er forbudt, kan det gjøre akkurat keeperen.

Reglene for hockey er ved noe mellom fotball og hockey. Her har banen en lengde på 91 m og en bredde - 50 m for portstørrelse -. 3, 66 2, 14 meter. Skallet er laget av gummi og sammenpresset sagflis. Kulediameteren varierer fra 71 til 74 cm. Vekten av prosjektilet skal være ikke mer enn 163 g

Hvert lag har 11 spillere begynner spillet. Kampen utføres 2 ganger i 35 minutter. Målet er regnet om casting ble utført av streiken sonen. Også hockey regler 2014 angir straffer for ulike kategorier av brudd: gir grønt, gult og rødt kort. Den første spilleren fjerner 2 minutter, den andre - 5, den tredje - før slutten av kampen.