Den beste treneren i Europa - Vicente del Bosque

Vicente del Bosque - berømt spansk fotballspiller, som ble verdenskjent som en coach. I denne stillingen var han i stand til å vinne alle de store titlene i verden fotball. Del Bosque - verdensmester, europamester, to ganger vinner av Champions League, vinneren av den spanske mesterskapet. Det er blant de ti beste europeiske trenere i hele historien til fotball på UEFA-versjonen.

fotball Career

Vicente del Bosque ble født i Salamanca i 1950. Hans spillerkarriere begynte i Madrid "ekte", som viste seg å være, så snart han var 18 år gammel. Rollen ble spilt av den legendariske president Santiago Bernabeu, som ledet klubben i 35 år.

Men den første team av Del Bosque var bare seks år gammel. I løpet av denne tiden, han selv endret sin rolle, flytte fra angrep til midtbanen.

I sin generasjon, han var en glimrende spiller Vicente del Bosque. Fotballspiller spesielt sterkt husket rask dribling og på staheten i kampsport.

Det var episoder som det ikke ble malt. En av dem - en kamp med den engelske spissen Kevin Keegan, som på den tiden spilte for den tyske "Hamburg".

I "ekte" Del Bosque tilbrakte 17 år. I løpet av denne tiden, spilte han 312 kamper og scoret 14 mål. Det spanske landslaget midtbane ble tilkalt, men de fleste gikk til erstatning. Han tilbrakte totalt 18 kamper og scoret ett mål.

I trening posisjon

På trenerkarrieren Vicente del Bosque, hvis biografi har vært nært knyttet til fotball, tenkning, samtidig som en spiller. I 27 år, fikk han en coaching lisens og senere lærte det grunnleggende av yrket, bor nåværende spiller.

I 1999 ble han hovedtrener for Madrid "Real". I mesterskapet av saken tok form ikke særlig vellykket i den første sesongen bare klarte å ta femteplass. Men i den europeiske arena klubben Vicente del Bosque med suksess. Madrid begynte opptredener i Champions League gruppespillet. Den første kampen på veien til den greske "Olympiakos" var produktiv, uforutsigbar, og endte i uavgjort 3: 3.

Neste Royal Club beseiret hjemme norske "Molde" og utvekslet seire med "port". Alle trodde spillet leder med "Olympiakos". "Transformers" vunnet 3: 0, og "Port" tapte 0: 1. Som et resultat av spanjolene kom til sluttspillet fra første omgang.

I det andre gruppespillet i kampen var det vanskeligere. "Ekte" begynte med to vinner over Kiev "Dynamo" og norske "Rosenborg", men så mistet to ganger München "bayerske", 2: 4 og 1: 4. Etter 4 runder med en stor konkurrent for produksjon av gruppen var ukrainere, med hvem de "ekte" var 6 poeng.

Møte på "Santiago Bernabeu" endte uavgjort mellom dem, 2: 2. "Transformers" kom fra gruppen med en andre plass takket være resultatene av personlige møter. I 1/4 finalen av "ekte" var en vanskelig konfrontasjon med det engelske "Manchester United". Kampen endte i en målløs uavgjort i Spania, besøker Madrid vant med en score på 3: 2.

I semifinalen 3 av 4 lag var spansk. "Valencia" behandlet "Barcelona" og "ekte" på dette tidspunktet var i stand til å passere den tyske "Bavaria" - 2: 0 og 1: 2.

Sluttresultatet i den første halvdel åpnet Morientes og den andre Maknaman og Raul Madrid sikret en skred, 3: 0.

Kunne kombinere en fantastisk team og oppnå betydelig suksess med sin Vicente del Bosque. Statistikken taler for seg. "Transformers" har blitt å score oftere, og titler siden teamet samles hver sesong.

ligatittel

I 2001, teamet var i stand til å vinne tittelen. Madrid tilbrakte sesongen veldig trygg foran nærmeste forfølger, "Deportivo" fra La Coruna, på 7 poeng.

I sesongen 2001/02 laget igjen gjort en triumferende Champions League. I gruppen av Madrid, ledet av Del Bosque startet med 4 seire, blant annet på Moskva "Locomotive" - ​​4: 0, og gitt en vei ut av gruppen. I de to siste rundene av "ekte" avslappet og selv mistet i partiet, "jernbane" med en score på 0: 2, men likevel forble den første.

I den andre gruppen trinn, laget utført mer trygg, etter å ha trukket hele tiden. I finalen spanjolene motsetning Leverkusen "Bayer". I den første 15-minutters lag utvekslet mål. Vinnermålet i slutten av første omgang, scoret Zinedine Zidane. Så Vicente del Bosque har blitt en to-tiden vinneren av Champions League.

Den modulære Spania

Teamet av Spania Del Bosque kom i 2008. Kvalifiseringen til VM landslaget spilte prikkfritt, og vant 10 kamper av 10. I Belgia og Tyrkia Tall del Bosque innrømmet under møtet, men i siste minutt for å oppnå en seier.

Mundiale spanjolene ut av gruppen, å ha tapt ved starten av det sveitsiske med en score på 0: 1. Alle kampene i sluttspillet vinne, scoret det eneste målet.

I den endelige konfrontasjon, måtte de konkurrere med den nederlandske. På denne tiden score og gjorde ingen kunne. Det gikk til straffesparkkonkurranse, men 116 minutter Iniesta scoret. Så Del Bosque var en av de mest suksessrike trenere i historien til spansk fotball.

Etter det vant han EM. Han avsluttet sin trenerkarriere i 2016.