Eugene Bushmanov: biografi om eks-fotballspiller og trener

Eugene Bushmanov - profesjonell Sovjet-Russland og tidligere fotballspiller og trener. I løpet av sin fotballkarriere spilte han som en forsvarer. Foreløpig trent juniorlaget fra Russland til 21 år. Han er vinneren av 1990 Youth EM og bronse i 1991. Fra 1995 til 1998 hvert år inkludert i listen av 33 beste spillerne i Russland.

På den tiden fotballkarrieren han spilt for klubber som "Shinnik" (Yaroslavl), "Spartacus", "CSKA", "Torpedo" (alle fra Moskva) og "Wings of Sovjet" (Samara).

I perioden 2004 til 2017 trente han "Shinnik-D", "E-Saturn" (Ramenskoye), "Lokomotiv" (Moskva), "Khimki" (Khimki) og russiske landslaget U-21.

Eugene Bushmanov: fotball, biografi

Eugene ble født 02.11.1971 i Tyumen, USSR. Med seks år gammel ble han interessert i fotball. Gutten elsket å se kamper med deltakelse av legendariske sovjetiske fotballspillere, og trodde på hva som kan gjenta sin suksess. Inspirert av spillet, gikk han ut på tunet, der kvelden med de lokale guttene jage ballen. Da gutten var elleve år gammel, bestemte foreldrene mine til å skrive det i fotballdelen. Det var Academy of Yaroslavl "Shinnik".

Med den første treningen fyren viste en god forståelse av spillet. Det bemerkes trener Anatoly Kiryuhin at enda flere begynte å ta hensyn til Eugene, tro på sin profesjonelle fremtid. For juniorlaget, "Shinnik" Eugene Bushmanov spilt 1981-1988, etter som han la merke til første trenerne og invitert til å se. Han spilte som midtstopper. Tidligere i fotball var noe slikt som siste forsvarer. Hans oppgave var bare forsvar, uten å være koblet til angrepene. Det var slik og Eugene i "Shinnik".

av Debut "Shinnik"

16 april 1988 gjorde han sin debut i hoveddelen av det første laget i hjemmekampen mot "Dawn" fra Voroshilovgrad (nå Lugansk). Kampen endte i favør av Yaroslavl med resultatet 2: 1. I den første sesongen hadde han 18 kamper og selv merket med ett mål.

skinn av "Spartacus"

Debutsesongen i den første seriemesterskap i Sovjetunionen var vellykket for Bushmanova (til tross for at laget tok 16. plass blant 22 lag), fikk han uvurderlig spillopplevelsen, og viste den høyeste kvaliteten på spillet på egen linje. Kort tid etter at Eugene begynte å se fotball speidere fra hovedstaden "Spartacus", som foreslo at han går inn i deres klubb. Selvfølgelig, Jack er avtalt, er barndomsdrøm ikke lov til å gjøre noe annet. Den første halvdelen, spilte han for ungdom team av "gladiatorer".

I 1989 deltok han i kvalifiseringskamper for de europeiske juniorer, som fant sted i Norge. I en av kampene ble skadet, diagnosen - en ligament ruptur. Senere denne skaden bare forverret når Evgeny spilt for ungdomslaget av "Spartacus". for nesten et år måtte gå glipp av spillet.

Totalt brukte for "rød-hvit" 10 kamper og scoret ett mål. I 1991 vant han sølvmedalje av Sovjetunionen mesterskapet.

En karriere i Moskva "CSKA"

I 1991 fikk han inn på førstelaget, men snart fikk en alvorlig skade som slo ham ut av spillet på lang sikt. Bushmanova har hatt et brudd i foten, så oppgangen kreves minst fire måneder. Etter utvinning, Eugene forlot klubben, fordi han mistet sin plass i startoppstillingen. Men i samme periode, får han et tilbud fra Paul Sadyrin - trener for "CSKA". Som en del av "hær" Eugene raskt sluttet seg til spillet og bli en vanlig spiller av grunnstrukturen. I perioden 1992 til 1996 tjenestegjorde han i "CSKA". Eksperter oppmerksom på at karrieren til Eugene Bushmanova for "hær" var den mest effektive og topp. Etter denne tid forsvareren har spilt 121 kamper og markerte tre mål scoret. Her ble han en av finalistene i cupen i Russland to ganger i sesongene 1992/93 og 1993/94.

Den vakreste mål i karrieren Bushmanova holdt ved porten til den katalanske "Barcelona" på stadion "Camp Nou". Eugene spilte for "CSKA" i Champions League. Etter å ha mottatt en pasning fra split Ilshat Faizulin, Bushmanov gikk på "en date med keeper", og slo gate i nærheten av hjørnet på 44 minutter. Ballen spratt ballen i mål og krysset mållinjen. Stillingen var 2: 1 i favør av "hær", så plystret sparket ved pause. Kampen endte i favør av "CSKA" med en score på 3: 2.

Retirement laget "Wings of Sovjet"

I 1997 signerte Eugene Bushmanov fotballspiller kontrakt med Moskva "Torpedo". Her brukte han bare en halv sesong der deltok i 43 kamper og scoret 2 mål.

I 1998 vendte han tilbake til sammensetningen av "Spartacus", som senere vant 3 trofeer. Totalt mellom 1998 og 2000, spilte han i 46 kamper og ble markert med ett mål. I løpet av den tiden, ble det en tre-tiden russisk mester i sesongene 1997/98, 1998/99 og 1999/00.

Fra 2001 til 2003 tjenestegjorde han i klubben "Wings of Sovjet." Det Eugene Bushmanov 71 spilt i en kamp.

Internasjonal karriere

I 1991 spilte han for Sovjetunionen OL-laget. Fra 1996 til 2000 har jevnlig spilt for det russiske laget (vanligvis slutten spilt 7 kamper). I 1996 deltok han i EM kamper. I spillet mot Azzurri fikk en skade etter en kollisjon med spiss Del Piero.

Coaching aktivitet

Fra 2004 juli og november fungert som hovedtrener for den doble Yaroslavl "Shinnik". I perioden 2004 til 2007, trent han ungdommen av "Saturn". Den høyeste oppnåelse av coaching Eugene Bushmanova - en seier (sone "Vesten") i den første russiske Football League i 2014/15 sesongen med teamet "Spartak-2".