Tennis-spiller Alisa Kleybanova: Vinneren av det umulige

Alisa Kleybanova - tennis, der de to tusen er ansett som en av de mest lovende unge idrettsutøvere. Men hun måtte tåle en alvorlig bout med en forferdelig sykdom, så bare tilbake til retten var en stor prestasjon for Alice.

Alisa Kleybanova ble født i Moskva i 1989. Moren jobbet som biolog, og hans far jobbet i MISA, deretter bestemte seg for å gjøre sine egne ting og snart ledet sitt eget kjemiske selskap. Foreldre forsøkte å ta sin datter til saken og spilte det umiddelbart inn i flere seksjoner, som inkluderte turn, svømming, dans.

Om tennis Alisa Kleybanova lært i en alder av fire år, det hele begynte med de vanlige spill med sin mor. Men Natalia Levin, mamma til jenta viste seg å være veldig fokusert og selvsikker kvinne. Hun lærte seg mange ledertrening tennis coach og startet sin egen Alice.

Det gikk greit, og etter ni år med å trene hjemme hos sin mor Kleybanova var en utmerket ung idrettsutøver, i stand til å beseire sine mer avanserte jevnaldrende.

Start på yrkeskarriere

I en alder av fjorten, sa hun farvel til barndommen og tidlig karriere som profesjonell tennisspiller. Junior perioden var ganske bra for Alice, hun var den tredje spilleren i verden blant kvinner, hell spilte i dobbeltrom på Youth Grand Slam-turneringer. Hans første turnering Alisa Kleybanova vant i 2003, kommer til finalen ITF konkurranse i Kina med et premiefond på 15 tusen dollar. Hvert år hun er å få fart og hell prøver sin hånd på en stor turneringsserie ITF jevnlig samle seire i tjuefem-Thousander. I flere år har hun vunnet nesten ti titler og vant en tilstrekkelig vurdering for å delta i de store WTA-turneringer.

På denne tiden ganske tok form og spillestilen lovende tennisspiller fra Moskva. Hun har en kraftig tjener, seriøst kompliserer mottak av ball for motstanderne. I tillegg hadde hun en flott backhand, backhand, som hjalp henne under langvarig taktisk konkurranser.

Ved toppen formen

I 2008 bryter Alisa Kleybanova inn i hundrevis av de sterkeste tennisspillere og konsekvent involvert i WTA-turneringer. Det veksler med vellykkede forestillinger i single og double, og co-worker Alice var den berømte Jelena Jankovic, regnes som en av de sterkeste utøverne i to tusendel.

I 2008 begynner Moskva skal vises på Grand Slam-turneringene. Den største suksessen hun har oppnådd på sin favoritt torv. Under turneringen i Wimbledon debutant nitten brøt han gjennom en sikt på kvalifisering og klarte å nå den fjerde runden av konkurransen.

var i stand til å inngå den viktigste fasen av konkurransen, Alice og US Open samme år, hvor imidlertid fløy på scenen av den andre runden. De mest vellykkede i forhold til idrett for Kleybanova begynte i 2010. Det tar to titler WTA, samt spille i finalen i den prestisjetunge turneringen vinnere. Videre ble alle gjerninger begått på hard, noe som ikke ble ansett som en favoritt Alice belegg. Tidligere i år vant hun turneringen i Quale Lumpur, slo den legendariske Elena Dementieva, og i september for å feire seire over Klara Zakopalova i Seoul.

Mellom de to seirene fra Moskva tapt i finalen av turneringen WTA Anna Ivanovitsj, som på den tiden ble ansett som en av de sterkeste tennisspillere av planeten.

Alice Kleybanova: sykdom

Hovedutfordringen i Alice liv var ikke annet sportsarrangement, en forferdelig sykdom. I flere år led hun av konstant plager, men en flott form for skjulte feil i helse. Først etter langvarig dårlig helse hun har kommet full diagnostikk selvfølgelig, etter som hun holdt ut den forferdelige diagnosen - Hodgkins lymfom, en form for kreft som rammer den lymfeknuter idrettsutøvere.

I juli 2011, Alisa Kleybanova annonsert til verden som er alvorlig syk og er tvunget til å avbryte sin karriere for å redde livet hans.

Sykdom truer ikke bare helse, men også livene til talentfulle utøvere og solrik jente. Alice tok et kurs i behandling i Italia. Gloomy, regnvær på høsten i Moskva er ikke den beste måten å påvirke staten tennis. Som et resultat av den modige utøveren vant en overveldende seier over sykdommen og begynte å trene rett etter behandlingen.

Retur

I 2012, Alisa Kleybanova tilbake på banen etter et kurs av behandling for denne forferdelige sykdommen. Ifølge henne, den viktigste av hennes prestasjon var det faktum at hun var i stand til å vende tilbake til en aktiv karriere. Hun begynte med noen små turneringer ITF, som var i stand til å ta en annen tittel.

Senere fortsatte hun sin bevegelse på større konkurranser. Alice har gjort en andre runde exit i US Open, gjorde det til kvartfinalen i Kremlin Cup, og deretter deltok i finalen i Confederations Cup.

For noen tid, modig jente avbrøt sin karriere på grunn av akkumulerte skader, men fortsetter å konkurrere i dag, etter å ha vunnet flere ITF turneringer serien.