Russisk tennisspiller Anastasia Pavlyuchenkova: biografi, sport karriere, personlige liv

Anastasia Pavlyuchenkova - Russisk tennisspiller, vinner av mange internasjonale konkurranser arrangert i regi av WTA og ITF. Vunnet i junior Grand Slam i både single og double. I det russiske laget nådd finalen i Fed Cup.

bakgrunns idrettsutøvere

Anastasia Pavlyuchenkova S. ble født i juli 1991 i Samara. Familien til den fremtidige tennisspillere nesten all sin tid engasjert i ulike typer sport. Hennes bestemor spilte basketball på et profesjonelt nivå, min mor tok del i ulike konkurranser i svømming, og hans far - i roing. Denne kjærligheten for sporten innpodet Pavlyuchenkova familie og sine barn.

Nastia først satt foten på en tennisbane i 6 år. Den første treneren var hennes mor, da hennes eldre bror Alexander ble forlovet.

Junior karriere

Debut av russiske tennisspillere i internasjonale konkurranser arrangert i 2004. Under turneringen i Polen hun en gang klarte å komme til semifinalen, fører til at mange eksperter til å snakke om meg selv som en meget lovende idrettsutøver.

Den første suksess kom til den unge tennisspiller i en alder av 14. Anastasia Pavlyuchenkova sammen med Julia Solonitskoy vant ITF turnering avholdt i St. Petersburg.

Ett år senere, ble det den beste utøveren i singler konkurranser i den italienske Casale Monferrato. Også i en duett med Evgeniya Rodina Anastasia vant turneringen i Podolsk. Med disse seirene Pavlyuchenkova har blitt den første bråket fra verden blant juniorer.

Den profesjonelle karriere

I 2007, da det ble klart at den unge russiske kvinnen venter på en lys fremtid i tennis, bestemte familien hennes på en svært alvorlig skritt. Å Anastasia kan det være mer produktivt å trene foreldre solgt bilen og flyttet til en mer beskjeden leilighet. Med pengene var de i stand til å betale for oppholdet og studere datterselskap i Frankrike, der hennes trener var en velkjent mentor Patrick Mutorgla.

Og resultatene var ikke vente på seg. I år Anastasia Pavlyuchenkova, tennis som har blitt nesten en følelse av alt liv, vant de dobler på ITF turnering i Les Contamines-Montjoie, Minsk og Poitiers. Det er bemerkelsesverdig at alle disse hendelsene fant sted på hardt underlag, som ble "Crown" for de russiske utøverne.

I år så debut av Anastasia i Grand Slam-turneringer. På domstolene Uimbildona hun var i stand til å kvalifisere seg, men stoppet på scenen i den første runden.

2008 har startet veldig bra for Anastasia. Innen to uker, hun vant dobles på tre turneringer ITF - Vsevolozhsk, Moskva og Belgia Torhout. En måned senere, var hun i en duo med den rumenske tennisspiller sorani Krastev vant den første konkurransen, som arrangeres i regi av WTA, som fant sted i den marokkanske Fez.

Selv på fire turneringer ITF Pavlyuchenkova seiret i single. I tillegg til konkurransen på et teppe i Minsk, det var best på harde baner i Moskva, Bratislava og Poitiers. Relativt godt Anastasia Pavlyuchenkova spilt i år og i Grand Slam-turneringene. På domstolene i Frankrike og USA, hun gjorde det til andre runde, og i Uimbildone - i den tredje.

Gradvis økende uvurderlig i ulike konkurranser sportsopplevelse, Anastasia hvert år for å forbedre sine ferdigheter. I 2010, hun først vant i singler på WTA-turneringen i Monterrey, og deretter gjentok sin prestasjon i Istanbul.

I 2011 brakte 20-åringen russiske utøveren nye prestasjoner. I januar Anastasia Pavlyuchenkova vant double turneringen i Brisbane, og igjen i mars var det beste singler skater i Monterrey. På domstolene i Roland Garros og US Open, klarte hun å komme inn i kvartfinalen.

På grunn av de gode resultatene av Anastasia Pavlyuchenkova, er vurdering i listen over de beste tennisspillerne i verden var på posten for hennes trettende plass, ble invitert til landslaget for å delta i Fed Cup. Her Russland nådde finalen, tapte for Tsjekkia.

I 2013 begynte Pavlyuchenkova å trene under veiledning av legendariske tidligere tennisspilleren Martina Hingis. I januar Anastasia vant double turneringen i Brisbane, så vant igjen i Monterrey. I mai utøveren var den beste singler skater i konkurransen i den portugisiske Oeiras, og i september, i duett med polka Agnieszka Radwanska seiret i Seoul. På Universiaden i Kazan tennisspiller har vunnet gull i double og sølv - i teamplassering. I Fed Cup Anastasia Pavlyuchenkova i det russiske laget igjen nådde finalen, der ble slått av Italia.

Også vellykket i år var opptredener på Grand Slam-turneringer. I dobler nådde hun 1/4 finalen i Australia og Frankrike.

Anastasia Pavlyuchenkova fortsetter å glede sine fans et bra spill og vinne prestisjetunge turneringer. vant konkurransen i Sydney, dobler hun - på en positiv tone for det begynte i 2017.